Rabell ofereix l’esmena de CSQEP als pressupostos per “respectar el dictamen” del Consell de Garanties Estatutàries

El president Catalunya Sí Que es Pot critica el “desgavell” en què ha entrat el Govern i critica a Puigdemont que confongui “un pla amb una mena de ruta de col·lisió mentre toca l’orquestra del Titànic”

El president del grup parlamentari de Catalunya Sí Que es Pot, Lluís Rabell, ha posat en valor avui l’esmena del seu grup als pressupostos per a “respectar el dictamen” del Consell de Garanties Estatutàries. “L’esmena que vam registrar ahir és per trobar una manera de fer que respecti els compromisos i possibilitats d’aquest Parlament: la lluita per un referèndum acordat i respectar el Consell de Garanties Estatutàries”, ha afirmat. En front això, Rabell ha criticat el “desgavell” en què ha entrat el Govern i ha criticat a Puigdemont que confongui “un pla” amb “una mena de ruta de col·lisió mentre toca l’orquestra del Titànic”.

“En pocs dies ens han volgut vostès col·locar d’una manera força maldestre una reforma del reglament; ens han anunciat tres fulls de ruta diferents… i, finalment quan hem tingut un dictamen del Consell de Garanties sobre la via unilateral per celebrar un referèndum, alguns s’han apressat a dir que no en farien cas”, ha criticat Rabell a la sessió de control al Govern.

El president de CSQEP ha assegurat que al seu grup els preocupa “sentir discursos que aposten per com pitjor, millor”, i que apostin per “provocar una reacció airada de l’Estat” perquè així la “reacció del poble” els permeti “aconseguir els seus objectius”. “Això és pur aventurisme”, ha sentenciat, alhora que ha recordat que davant d’aquest “desgavell”, Catalunya Sí Que es Pot ha sol·licitat la compareixença del president Carles Puigdemont al ple del Parlament perquè s’expliqui.

Recommended Posts