Rabell critica tant la “judicialització de la política” com la seva utilització “per preparar una campanya electoral”

“O es desobeeix o no es desobeeix”, assenyala el president de CSQEP sobre l’estratègia de defensa de Mas, Ortega i Rigau

El president del grup parlamentari de Catalunya Sí Que es Pot, Lluís Rabell, ha afirmat avui que el judici del 9-N “és un fracàs del diàleg i de la política” i suposa una dinàmica de “judicialització del conflicte polític que ens porta a un carreró sense sortida”. Ara bé, ha assenyalat la “contradicció” de l’estratègia de defensa de Mas, Ortega i Rigau, en defensar que la celebració del 9-N va quedar únicament en mans de voluntaris. “O es desobeeix o no es desobeeix”, ha afirmat Rabell.

“Alguns hem desobeït. Quan hem parat desnonaments assumíem que Governs com el de CDC ens donessin garrotades i ens posessin multes”, ha afegit, alhora que ha acusat el Govern d’aprofitar aquest conflicte polític per preparar una campanya electoral: “De la mateixa manera que estem en contra de la judicialització, estem també en contra de la utilització d’aquest conflicte per preparar una campanya electoral des de la victimització”, ha sentenciat. En aquest sentit, ha defensat que “el camí es treballar amb paciència i determinació per un referèndum”.

Recommended Posts