Lluís Rabell: “La remodelació respon a fer un Govern dels creients”

Pel president de CSQEP l’estratègia de Puigdemont “ha dut el Govern a la implosió, divideix la societat catalana i enfronta els partidaris del dret a decidir”

El president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha assegurat que la remodelació del Govern de la Generalitat que avui el president Puigdemont ha explicat al ple del Parlament “respon a fer un Govern dels creients, on no hi pot haver, o més ben dit, no es pot manifestar, cap dubte sobre l’1-O. “Creu que és possible avançar cada cop amb menys gent i més enfervorida?”, ha qüestionat Rabell, que si bé ha desitjat “sort i encerts” als nous consellers, ha explicat que aquests canvis “només serviran per tancar en fals la crisi”.

“La remodelació no pretén millorar l’eficiència dels departaments”, ha declarat el diputat de la confluència, que també ha assegurat que els canvis a l’Executiu “no transmeten cap mena de fortalesa, sinó una sensació de descomposició política que s’intenta tapar amb exigència de disciplina”. Per tot això, segons Rabell, l’estratègia de Puigdemont “ha dut el Govern a la implosió, divideix la societat catalana i enfronta els partidaris del dret a decidir”.

Admetent que “la principal feblesa de la situació política que vivim” és “l’immobilisme del PP, que palesa l’absència d’un projecte de futur per Espanya”, Rabell ha assenyalant que el procés a Catalunya “està posant Espanya al mirall amb sí mateixa, amb la seva plurinacionalitat”, ja que ningú podrà governar l’Estat “sense reconèixer aquest caràcter plurinacional”. Rabell, però, ha assegurat que enfront d’això les baixes al Govern de la Generalitat “revelen una gran feblesa”.

Recommended Posts