Lluís Rabell

Llista de reproducció amb les intervencions de Lluís Rabell. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Joan Coscubiela

Llista de reproducció amb les intervencions de Joan Coscubiela. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Albano-Dante Fachín

Llista de reproducció amb les intervencions de Albano-Dante Fachín. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Gemma Lienas

Llista de reproducció amb les intervencions de la Gemma Lienas. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Jéssica Albiach

Llista de reproducció amb les intervencions de Jéssica Albiach. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Joan Josep Nuet

Llista de reproducció amb les intervencions de Joan Josep Nuet. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Marta Ribas

Llista de reproducció amb les intervencions de Marta Ribas. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Joan Giner

Llista de reproducció amb les intervencions de Joan Giner. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Àngels Martínez Castells

Llista de reproducció amb les intervencions d’Àngels Martínez Castells. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Hortènsia Grau

Llista de reproducció amb les intervencions de Hortènsia Grau. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.

Marc Vidal

Llista de reproducció amb les intervencions de Marc Vidal. Fés clic al desplegable de l’esquerra del visor per veure més vídeos.