Marta Ribas

  Marta Ribas

  Presentació / CV

  Tinc 40 anys, sóc rubinenca i sóc llicenciada en Ciències de la Comunicació – Periodisme per la UAB. He estat vinculada al moviment de lleure educatiu i juvenil de Rubí des de ben jove, i en projectes de treball en xarxa des de l’associacionisme com la Coordinadora d’Entitats de Rubí i la gestió de l’Ateneu de la meva ciutat des de les entitats. M’he format, per interessos propis, en polítiques de participació i de gènere, a banda d’idiomes, solfeig i piano.

  He treballat com a periodista a mitjans de comunicació locals, i durant 12 anys com a redactora d’informatius i dels programes matinals a COM Ràdio (actualment, La Xarxa)

  El 2003 vaig implicar-me, com a independent, a les llistes municipals d’ICV a Rubí. El 2004 entrava com a regidora. Vaig ser reelegida el 2007, i el 2011 de nou, com a cap de llista d’ICV-EUiA. Vaig plegar de regidora el 2013 per dedicar-me de ple al Parlament.

  He estat diputada al Parlament aquesta darrera legislatura, encarregant-me dels temes de Salut, Igualtat, Món Local, Comunicació, Esports, Recerca i TICs.

  Motivació

  M’il∙lusiona, i molt, sumar esforços en un equip que vol retornar a la ciutadania de Catalunya “el pa sencer”: ja n’hi ha prou d’engrunes, cal garantir tots els drets, socials i democràtics. Vull seguir posant la meva experiència personal i la meva capacitat de treball al servei de la gent, i fer-ho a través d’un projecte que neix de la generositat de molts i moltes, i de la voluntat de ser alternativa real a aquells qui han multiplicat les desigualtats i intentat desmantellar els serveis públics. Iniciem un camí nou, però que ve de lluny, i estic segura que anirà molt més lluny encara. Sí que es pot!