Jéssica Albiach Satorres

  Jéssica Albiach Satorres

  Presentació / CV

  Sóc Jéssica Albiach Satorres, tinc 36 i vaig estudiar Ciències de la Informació, en la especialitat de periodisme, i fotografia. A més, vaig completar la meva formació amb una beca Erasmus a Brussel·les, una beca Leonardo a Praga, el màster de Comunicació Estratègica i Marketing Polític de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (UAB) i vaig fer el curs d’especialització de Construcció del Discurs Polític de la UAB.
  Des dels 22 anys treballo en temes relacionats amb la comunicació i la política. Primer, des de diversos mitjans de comunicació, a València i a Palma de Mallorca, i després, a diferents gabinets de premsa de l’administració pública. També he participat a campanyes electorals municipals i generals, portant temes de premsa i de generació de continguts.
  Fa més d’un any que col·laboro amb Podem. Als inicis, a la comissió de Comunicació, i actualment, com a Secretària de Comunicació de Podem Barcelona i Podem Catalunya, des d’on cada dia segueixo aprenent, convençuda que els cercles són la columna vertebral d’aquest projecte i que els canvis han de ser populars i des de baix.

  Motivació

  El canvi a Catalunya el tenim més a prop que mai. Ho vam veure el passat 24 de maig a diversos municipis i el proper 27S ho tornarem a fer possible. Una nova manera de governar, escoltant i obeint al poble, pensant en el 99% de la població i no en l’1% de privilegiats, fent del dret a decidir una eina àmplia al servei de la ciutadania, treballant amb transparència i des de la radicalitat democràtica. Aquest és el model amb què Podem, amb Albano Dante com a cap de llista, concorre als propers comicis, des d’aquest plantejament em presento a aquestes primàries, i aquest és el futur que volem per a Catalunya.
  Un futur on tots i totes podrem participar activament en la presa de decisions, on tots i totes escollirem quin és el model de societat en què volem viure, on el bé comú serà l’objectiu de qualsevol acció i on el Parlament recuperarà la seva funció de màxim òrgan d’expressió de la voluntat popular, tantes vegades malmesa per governs que no ens representen.
  La crisi social, política i territorial a què assistim, amb el trencament del consens del 78, necessita solucions, i aquestes passen per l’entrada de persones normals a les institucions, persones que no fem de la política la nostra feina, persones que anteposem la dignitat per davant del capital, persones que rendim comptes i denunciem la corrupció. Persones, al servei de persones. El canvi a Catalunya és ara! Arriba el temps de les majories!