CSQEP insta al Govern a no enrocar-se i a “cercar suports, ampliar aliances i buscar reconeixements” a través del Pacte Nacional pel Referèndum

Rabell critica l’actitud de la Generalitat en el Cas Palau: “El que no ajuda a eixamplar suports són determinades actitud poc conseqüents amb el llast de la corrupció heretada d’èpoques anteriors”

El president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha instat avui al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, a “cercar suports, ampliar aliances i buscar reconeixements”, tant en el marc del Pacte Nacional pel Referèndum, com en la proposta del seu grup de buscar l’aval i el reconeixement de la Comissió de Venècia. “Davant l’enrocament i la negativa del PP, no deixem d’explorar altres vies i no responem d’una manera simètrica al tancament que representa aquesta actitud”, ha dit el diputat.

Rabell ha censurat l’actitud de l’Executiu català en relació al cas del Palau de la Música, i la seva negativa d’inculpar CDC. Pel president de la confluència, aquesta posició “no ajuda a eixamplar suports”, i que representa una actitud “poc conseqüent amb el llast de la corrupció que hem heretat d’èpoques anteriors”.

El diputat de CSQEP ha lloat els treballs del Pacte Nacional pel Referèndum, que per Rabell “albiren l’esperança de teixir aliances i crear una nova correlació de forces”, per tal de superar “la bel·ligerància” de la negativa del PP. És en aquest sentit que Rabell ha posat en valor les aliances que el referèndum està recollint del seu espai polític, tant amb el suport del grup dels Verds Europeus, com amb la conferència que Puigdemont realitzarà a Madrid “amb l’aixopluc de l’ajuntament de la capital”.

Recommended Posts